Om mig

”Jag är entreprenör och älskar möten med människor - jag vill förmedla det unika och en speciell känsla med mina bilder”

– PETRA GRANHOLM
 

Jag drivs av att göra skillnad för människor. Några av mina starka sidor som fotograf som gör just skillnad är att jag ser till helheten och det unika både hos människor och miljöer.

Att fotografera och fånga alla de viktiga ögonblicken i livet på bild, är det jag brinner för. Oavsett om det gäller privatpersoner eller företag lägger jag ner hela min själ för att du som kund ska känna att du får det bästa av både mig och bilden. Det ska vara ett minne för livet eller representativa bilder som gynnar din karriär.

Jag fokuserar på naturliga bilder och naturligt ljus. Att fånga dig i en speciell stund, i ett speciellt ögonblick, är det allra vackraste. Jag försöker undvika uppställda och arrangerade bilder till förmån för liv och glädje, oavsett om det är privat- eller företagsbilder.

Inspiration hämtar jag från min familj och mina hundar, från vänner och kunder men även genom promenader då jag brukar få mina allra bästa idéer.

Jag tror och hoppas att min nyfikenhet och erfarenhet av människor, mitt liv som entreprenör, kvinna och mamma speglar av sig i mina bilder på olika sätt.

”Följ mig, mitt liv och mitt arbete på min blogg.”


LÄS BLOGGEN