Gravid

GRAVIDFOTO

Mer än en gravidfotografering.

Att fånga härliga och unika ögonblick i livet är viktigt. Ett sådant är när du är gravid. Den finns ingen tid som är så speciell som denna, för just du skall bli mamma och det kommer att förändra hela ditt liv.

 

Att se sin mage växa, att få följa det lilla liv som växer från dag till dag – det är få saker som är så förtrollande. Det är förväntningar, längtan, lycka och glädje. Min gravidfotografering får dig att minnas just den här graviditeten, det här barnet, den här känslan. Låt oss tillsammans föreviga det fantastiska!

För att få den bästa fotograferingen så rekommenderar jag dig att skicka din förfrågan redan innan veckan 25. Detta för att vi ska kunna hitta en tid i lugn och ro, magen har börjat växa men ännu inte börjat sjunka.

HUR GÅR DET TILL?

GRAVIDFOTO
1

Bokningsförfrågan

Skicka in din bokningsförfrågan nedan. Vänligen svara på frågorna så utförligt som möjligt. Efter det kontaktar jag er.
2

Möte

Vi bokar även in en träff innan fotograferingen (om det är möjligt) där vi sitter ner och lär känna varandra. Detta är för att jag ska kunna ge er den bästa fotograferingen.
3

Boka datum

Vi bokar in ett datum som passar. Vi bokar även ett backup-datum ifall vädret inte är på vår sida och det är utomhus vi skall fotografera. Jag rekommenderar mina kunder att göra fotograferingen ca 2 månader innan beräknad förlossning.
4

Bekräftelse

När allt är bokat och klart får du en bekräftelse och du betalar din bokningsavgift på 500 kr.

DITT ÖGONBLICK

GRAVIDFOTO

Konsultation

Efter bokning träffas och pratar genom fotograferingen, allt från kläder, plats och färger.

Fotografering

1,5 – 2 timmars fotografering på 1-2 utvalda platser.

Kläder

1-4 st klädombyte. Klänningar finns att låna.

Digitalt webbgalleri

Ni får ett personligt webbgalleri där ni gör ert urval av de bilder ni vill ha.

10 bilder

I detta paket ingår det 10 digitala bilder. Dessa bilder levereras högupplösta, redigerade, retuscherade i färg och svartvitt. Det ingår även en tryckt förstoring i storlek 30x40 (värde 2000:-)

Investeringskostnad: 5000:-

Det går bra att köpa till fler bilder och då kostar dom 250:-/bild.

GALLERI

GRAVIDFOTO

Bokningsförfrågan